24-uurs schadeservice 50 jaar ervaring in de schadebranche Altijd vervangend vervoer 100% gekwalificeerde medewerkers

Herstel autoschade in de buurt van Burgum

Autoschade is altijd vervelend, maar niet altijd te voorkomen. Hoe voorzichtig je ook met je bolide omgaat. Bij Hoogstra Autoschade staat een vakkundig team klaar om je auto snel schadevrij te maken, zodat jij weer snel en veilig de weg op kunt. Je vindt ons in Dokkum, 20 autominuten vanaf Burgum. In veel gevallen is de reparatie klaar terwijl je wacht. Maar we hebben ook altijd een vervangende auto voor je mocht dat nodig zijn.

Welke autoschade we repareren

We repareren alle soorten (kleine) autoschade. Van een klein krasje in de lak tot schade waarmee je niet kunt doorrijden. We hebben altijd een oplossing. Voorbeelden van schade welke we vakkundig en onzichtbaar herstellen:

Autoruitschade
Opspattende steentjes op de weg kunnen in mum van tijd een sterretje in je voorruit veroorzaken. Een sterretje werken we binnen een half uur voor je weg. Maar als je te lang wacht met het laten herstellen van de schade, groeit het sterretje uit tot een ster en moeten we het hele ruit voor je vervangen.

Maar autoruitschade kan natuurlijk ook zijn omdat iemand je ruit heeft ingetikt. In dat geval moet het natuurlijk sowieso vervangen worden. Lees meer over het herstellen van autoruitschade.

Plan je afspraak voor schadeherstel

Schade? Maak een afspraak en breng je auto langs. Dan werken wij de schade weg. Je auto is weer als nieuw.

Afspraak maken

Lakschade of deuk
Met een deuk in je auto of een (diepe) kras in de lak kun je feitelijk nog prima doorrijden. Maar echt mooi is het niet. En de deuk of kras laten herstellen is wel nodig, voordat het een toekomstige roestplek wordt. Lees meer over hoe wij lakschade en deuken onzichtbaar wegwerken.

Schade aan het interieur
Ook binnen in de auto kan er soms wat kapot gaan. Denk aan de airco die het laat afweten. Of dat het schakelen niet zo soepel meer verloopt. Maar ook als het dashboard beschadigd is of de bekleding is gescheurd, helpen we je graag.

Wat kost autoschadeherstel?

Naast dat we dichtbij Burgum gevestigd zijn, profiteert u van nog een voordeel: we herstellen de autoschade tegen een gunstig tarief. Wat de kosten zijn, is afhankelijk van de schade. Een ondiepe kras repareren waarbij de lak niet is aangetast, kost 40 euro. Het sterretje in het voorruit is voor 60 euro weggewerkt.

We hebben hier een compleet overzicht van alle kleine schades en wat het kost.

Afhandeling verzekering

Wil je de schade claimen bij je verzekeraar? Dan zorgen wij voor de totale afhandeling met je verzekeringsmaatschappij. Grote kans dus dat de kosten (grotendeels) vergoed worden.

Daarom Hoogstra:

  • 24-uur schadeservice
  • Altijd vervangend vervoer
  • 60 jaar ervaring
  • 100% gekwalificeerde medewerkers
  • Vakkennis, techniek en gepassioneerd

    Je wilt je auto niet zomaar bij de eerste de beste achterlaten. Met meer dan 50 jaar ervaring in autoschade kun je er dan ook met een gerust hart van uitgaan dat je auto bij ons in uitstekende handen is. En vanuit Burgum ben je in ongeveer 20 minuten bij ons. Ook als je onderhoud nodig hebt aan je auto kun je altijd even een afspraak maken.

    Je kunt bij ons terecht voor reparaties aan personen- en bedrijfswagens, caravans, campers en oldtimers. Maar ook als je geen schade hebt kijken we graag je auto eens grondig voor je naar. Want goed onderhoud kan vaak al veel leed voorkomen.

Maak een afspraak