24-uurs schadeservice 50 jaar ervaring in de schadebranche Altijd vervangend vervoer 100% gekwalificeerde medewerkers

Autoschade en VvAA autoverzekering

Werk je in de medische zorg en is je auto verzekerd bij VvAA Autoverzekering? Dan kun je bij onverhoopte schade je auto altijd door ons laten repareren. We werken namelijk samen met VvAA. Dus mocht je dat paaltje over het hoofd hebben gezien, of heeft een hagelsteen een flinke ster in je autoruit veroorzaakt? Dan biedt het je voordelen om dat door ons – als aangesloten schadehersteller van de VvAA – te laten repareren.

Schade herstellen door VvAA Schadehersteller

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat ene paaltje ook. Een kleine autoschade kan dus snel gemaakt zijn. Feitelijk kun je die kleine en grote schades laten herstellen door elk ander bedrijf wat niet is aangesloten bij jouw VvAA autoverzekering. Maar dan loop je de volgende extra voordelen wel mis:

  • Geen eigen risico (tenzij verhoogd)
  • Gratis haal- en brengservice
  • Kosteloos vervangend vervoer

Schade laten herstellen door Hoogstra

We zijn er voor alle reparaties aan je auto. Of het nou gaat om een klein sterretje in je autoruit of om een flinke deuk of kras. Je kunt er verzekerd van zijn dat we jouw auto weer helemaal als nieuw maken.

Meer over schadeherstel

Hoogstra als jouw schadehersteller

Naast dat de bovenstaande voordelen uiteraard erg mooi zijn, is het ook erg belangrijk dat jouw auto weer veilig en wel de weg op kan na schade. En dus wil je dat je bolide in goede handen is. Wij hebben inmiddels alweer 50 jaar ervaring in het repareren van auto’s, caravans en oldtimers. Ons team bestaat uit goed opgeleide mensen die elke dag gepassioneerd en met veel vakkennis aan de slag gaat. Dus we kunnen je dan ook met alle zekerheid zeggen dat jouw auto in meer dan goede handen is bij ons.

Bij een andere verzekering aangesloten?

Naast VvAA werken we met meer autoverzekeringen. En ook als jouw autoverzekering er niet tussen staat: je mag ons altijd bellen als je schade hebt. We helpen je ook dan net zo graag.

Maak een afspraak