24-uurs schadeservice 50 jaar ervaring in de schadebranche Altijd vervangend vervoer 100% gekwalificeerde medewerkers

Autoschade onzichtbaar herstellen in Friesland

Schade aan je auto is natuurlijk altijd balen. Zelfs al is het ‘maar’ een kras in plaats van dat je echt een flinke deuk in je deur of bumper hebt. En een grote ster in je voorruit is al helemaal niet handig. Je wilt daar snel vanaf en daarbij wil je dat de kosten niet al te hoog oplopen.

In Friesland zijn wij jouw schadeherstel-bedrijf. Hoe groot of klein de kras of deuk ook is, we werken het vakkundig en zo snel mogelijk voor je weg. En wel op zo’n manier dat je niet meer kan zien waar de schade heeft gezeten. Alsof je auto zo nieuw uit de fabriek komt rijden. Door onze jarenlange ervaring in autoschade herstel kun je daar echt van op aan.

Reparatie binnen 24 uur

Het hangt natuurlijk van het type schade af, maar feitelijk repareren we kleine autoschades tussen een 30 minuten en paar uur. Je kunt dus veel gevallen er rustig op wachten. Zo niet? Dan regelen we vervangend vervoer voor je.

Plan je afspraak voor schadeherstel in Dokkum

Schade? Maak een afspraak en breng je auto langs. Dan werken wij de schade weg. Je auto weer als nieuw. Je vind ons in Dokkum, Friesland.

Afspraak maken

Waar we jouw auto mee helpen

Enkele voorbeelden van reparaties welke we dagelijks uitvoeren:

Ruitschade
Van sterretje tot grote barst tot het hele ruit compleet aan diggelen. Een sterretje kunnen we wegwerken, maar anders moet het ruit vervangen worden. En dat kunnen we snel voor je oplossen, omdat we alle autoruiten op voorraad hebben. Lees meer over hoe wij autoruitschade oplossen

Deuk of kras
Een deuk of kras op je mooie auto. Ook dat herstellen we snel voor je. En met snel bedoelen we dat je er letterlijk op kan wachten. Je auto is weer om door een ringetje te halen. Bovendien voorkom je ook dat die deuk of kras uitgroeit tot een roestplek, als het niet hersteld wordt. Lees meer over lakschade en uitdeuken

Kleine schade
Is dat krasje op de auto niet groter dan een A4tje? Dan hebben we het met spotrepair nóg sneller voor je opgelost. Vaak al binnen twee uur. En ook nog eens voor een zacht prijsje. Lees meer over spotrepair.

Kleine schade aan je interieur
Krasjes of scheurtjes hoeven niet altijd aan de buitenkant van je auto zichtbaar te zijn. Ook je interieur kan schade oplopen door dagelijks gebruik.

Wat kost schadeherstel?

De kosten vallen reuze mee. Een klein deukje waarbij je geen lakschade ziet, kost maar 75 euro om te herstellen. Heb je echt een grote deuk? Dan zijn de kosten hoger omdat we natuurlijk meer werk hebben om het voor je op te lossen. En voor het wegwerken van een ster in het voorruit betaal je 60 euro. Hier vind je een overzicht van alle reparaties en de bijbehorende kosten.

Waarom Hoogstra Autoschadespecialist?
24-uurs schadeservice 50 jaar ervaring in de schadebranche Altijd vervangend vervoer 100% gekwalificeerde medewerkers

Breng je auto langs bij ons in Dokkum, Friesland

Maak een afspraak en breng je auto bij ons in het mooie Friese Dokkum. Heb je ondertussen vragen? Misschien vind je je antwoord tussen onze veelgestelde vragen (en antwoorden). Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen (0519 29 20 72) of stuur een WhatsApp.

Maak een afspraak