24-uurs schadeservice 50 jaar ervaring in de schadebranche Altijd vervangend vervoer 100% gekwalificeerde medewerkers

Autoschadeherstel in regio Grou

Autoschade? Dat is natuurlijk flink balen. Je denkt meteen aan hoe voorzichtig je altijd bent met je bolide en ook aan hoe duur een reparatie wel niet gaat kosten. Je wilt dat het snel wordt opgelost, maar tegen een schappelijk prijsje. Herkenbaar?

Als jarenlange specialist in het herstellen van alle type (kleine) autoschades, weten we elke kras en/of deuk weg te werken. En dat doen we op zo’n manier dat je straks niet eens meer kunt zien dat er überhaupt ooit schade is geweest. Maar ook de kosten vallen mee en desnoods regelen we het verder met je verzekering. Je vindt ons in Dokkum, een kleine 40 autominuten vanaf Grou.

Schade binnen paar uur hersteld

Het hangt natuurlijk van het type schade af, maar feitelijk repareren we kleine autoschades tussen de 30 minuten en paar uur. Je kunt dus in veel gevallen er in alle rust met een kop koffie er op wachten. Zo niet? Dan regelen we vervangend vervoer voor je.

Plan je afspraak voor schadeherstel in Dokkum

Schade? Maak een afspraak en breng je auto langs. Dan werken wij de schade weg. Je auto weer als nieuw. Je vind ons in Dokkum, Friesland.

Afspraak maken

Reparatie van alle (kleine) autoschade

We repareren alle soorten kleine autoschades. Van een kras in de lak, een flinke deuk in de deur tot een barst in je voorruit. Maar ook als je dashboard kapot is herstellen we dat. Enkele voorbeelden van kleine autoschades die we bij jou in de buurt van Grou herstellen:

Kras in de lak
In principe kun je prima doorrijden met een deuk in de deur of bumper. En ook een kras in de lak maakt je auto niet minder veilig op de weg. Maar we raden wel aan om het snel weg te laten herstellen. Want je wilt natuurlijk niet dat dir kras of deuk een lelijke roestplek gaat worden. Dan zijn de kosten ook weer hoger om het op te lossen. Lees meer over hoe wij lakschade en deuken onzichtbaar wegwerken.

Kleine schade aan je interieur
Krasjes of scheurtjes hoeven niet altijd aan de buitenkant van je auto zichtbaar te zijn. Ook je interieur kan schade oplopen door dagelijks gebruik.

Autoruitschade
Van sterretje tot grote barst tot het hele ruit compleet aan diggelen. Een sterretje werken we snel weg, zonder dat we je hele voorruit hoeven te vervangen. Belangrijk is dan wel dat je er vroeg bij bent. Rijd je te lang rond met een sterretje, dan groeit het uit tot ster en mogen we wel je hele voorruit vervangen. Geen enkel probleem overigens: we hebben alle autoruiten op voorraad. Lees meer over hoe wij autoruitschade herstellen.

En de kosten?

Wat de kosten zijn, is afhankelijk van de schade. Een ondiepe kras repareren waarbij de lak niet is aangetast, kost 40 euro. Het sterretje in het voorruit is voor 60 euro weggewerkt. Hier vind je een compleet overzicht van alle schades en wat het kost om het te repareren.

Schade claimen verzekering

Wil je de schade claimen bij je verzekeraar? Dan zorgen we voor de complete afhandeling met je verzekeringsmaatschappij. De kans is groot dat de kosten (grotendeels) vergoed worden.

Daarom kies je voor Hoogstra

  • 24-uur schadeservice
  • Altijd vervangend vervoer
  • 60 jaar ervaring
  • 100% gekwalificeerde medewerkers

Jouw auto in vertrouwde handen

We begrijpen natuurlijk volkomen dat je jouw auto niet bij de eerste de beste wilt achterlaten. Maar met ons 60 jaar ervaring in autoschade herstellen, kun je er met een gerust hart vanuit gaat dat jouw auto in meer dan vertrouwde handen is bij ons. Vertrouwde, maar ook vakkundige en professionele handen.

Naast autoschadeherstel, repareren we caravans en campers. En we sleutelen ook graag aan oldtimers. Maar ook als je geen schade hebt mag je altijd bij ons aankloppen. We zijn er ook voor onderhoud aan je auto, caravan en/of camper. En goed onderhoud kan al veel voorkomen.

Maak een afspraak