24-uurs schadeservice 50 jaar ervaring in de schadebranche Altijd vervangend vervoer 100% gekwalificeerde medewerkers

Autoschadeherstel in de buurt van Leeuwarden

Heb je autoschade? Ons vakkundig schadeherstelteam staat voor je klaar om je auto weer als nieuw te maken. In veel gevallen is de reparatie klaar terwijl je wacht. Je vindt ons in Dokkum, ongeveer half uur vanaf Leeuwarden. Plan je afspraak online in of bel ons op 0519 29 20 72

Kun je niet meer verder rijden? Schakel dan een sleepdienst in. Op je groene kaart staan vrijwel altijd het telefoonnummer van een alarmcentrale van je verzekering. Die alarmcentrale zorgt voor een sleepbedrijf welke jouw auto komt weghalen. De berger brengt de rekening bij de alarmcentrale en deze regelt dat de kosten bij jouw verzekeraar worden gedeclareerd.

Snel weer veilig de weg opPlan je afspraak in

Welke autoschade we repareren

We repareren alle soorten (kleine) autoschade. van een deuk in de bumper tot het vervangen van een autoruit. En we zijn er voor je bij schade als je daar niet mee door kunt rijden. Voorbeelden van autoschade welke we op een half uur van Leeuwarden voor je herstellen:

Autoruitschade
Een sterretje in je voorruit kan zomaar ontstaan. Opspattende steentjes op de weg zijn daar een van de oorzaken van. Ontdek je een sterretje in je voorruit? Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk het te laten repareren. Als je te lang wacht, kan het sterretje uitgroeien tot een ster en in dat geval moeten we het hele ruit vervangen.

Is je ruit ingetikt of heeft een storm voor flinke schade gezorgd aan je autoruit? Dan is het ruit vervangen sowieso nodig. Vaak hebben we alle ruiten wel op voorraad, dus ook dat lossen we snel voor je op. Lees meer over het herstellen van autoruitschade.

Kras in de lak
Feitelijk kun je prima doorrijden met een deuk in de deur of bumper. En ook een kras in de lak maakt je auto niet minder veilig op de weg. Maar fraai is het zeker niet. Helemaal niet als die kras gaat roesten. Lees meer over hoe wij lakschade en deuken onzichtbaar wegwerken.

Schade aan het interieur
Maar ook in je auto kunnen er dingen kapot gaan of slijten. Bijvoorbeeld wanneer het schakelen niet echt lekker soepel verloopt. Of de handrem niet goed werkt. Of een scheur in de bekleding. Wat het ook is, we helpen je graag.

Voorkomen is beter dan genezen

Natuurlijk kun je autoschade niet altijd voorkomen. Maar in veel gevallen ook wel: met goed onderhoud. Ook dan kun je bij ons terecht. We controleren je hele auto met een kleine- of grote onderhoudsbeurt.

Meer over onderhoud

Wat kost het repareren van schade?

Welke schade je ook rijdt, we repareren het tegen een gunstig tarief. Wat het kost is afhankelijk van het type schade. Zo werken we het sterretje in je voorruit weg voor 60 euro. Een ondiepe kras waarbij de lak niet is aangetast herstellen voor slechts 40 euro. En zelfs nare luchtjes in je auto (als reinigen niet helpt) halen we voor je weg. De kosten daarvoor zijn 75 euro. We hebben een hier een compleet overzicht van alle kleine schades en wat het kost.

Verzekering

Wil je de schade claimen bij je verzekeraar? Kijk dan eerst goed hoe je verzekerd bent. Vaak is de schade zelf betalen ook nog wel voordeliger. Een sterretje wegwerken kost je immers maar een paar tientjes. We adviseren je er graag over.

Als je de schade wel claimt, dan zorgen wij voor de totale afhandeling met je verzekeringsmaatschappij. Grote kans dus dat de kosten (grotendeels) vergoed worden.

Daarom Hoogstra:

  • 24-uur schadeservice
  • Altijd vervangend vervoer
  • 60 jaar ervaring
  • 100% gekwalificeerde medewerkers

60 jaar ervaring in schadeherstel

Je wilt je auto niet zomaar bij de eerste de beste achterlaten. Met ruim 60 jaar ervaring in autoschade kun je er dan ook met een gerust hart van uitgaan dat je auto bij ons in uitstekende handen is. En vanuit Leeuwarden ben je in ongeveer een half uur bij ons. Ook als je onderhoud nodig hebt aan je auto kun je altijd even een afspraak maken.

onze garanties
Focwa garantiebedrijfSchadegarantAAS gecertificeerd
Maak een afspraak