24-uurs schadeservice 50 jaar ervaring in de schadebranche Altijd vervangend vervoer 100% gekwalificeerde medewerkers

Vakkundig auto-onderhoud

Ben je net onderweg naar huis voor een avondje op de bank of rijd je juist naar werk of die welverdiende vakantie, komt er ineens rook onder de motorkap vandaan. Dat kan niet goed zijn. Met regelmatig auto-onderhoud voorkom je dit.

Jarenlange ervaring

Of je nu in een mooie nieuwe auto of juist heel oude bak rijdt: wij weten er wel raad mee. Wij vinden altijd eventuele problemen en lossen we ze natuurlijk op. Dat doen we vakkundig en – uiteraard – voordelig. We hebben namelijk jarenlange ervaring en kennen het vak door en door. Zo staan wij, en jij dus ook, nooit voor verrassingen.

Grote onderhoudsbeurt

Is jouw auto toe aan een grote onderhoudsbeurt? Dat kan. Tijdens een grote beurt lopen wij de auto op veel verschillende punten na. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Filters
  • De bougies
  • De distributieriem
  • De uitlaat
  • De banden
  • Vloeistoffen

Breng je auto voor onderhoud naar ons en jij kunt in ieder geval weer een hele tijd veilig vooruit.

Kleine onderhoudsbeurt

Ook al hoeft er aan jouw auto niet veel te gebeuren, ook voor een kleine beurt is het nog een goed idee om regelmatig onder de motorkap te kijken. Zo voorkom je vervelende verrassingen.

Tijdens een kleinere onderhoudsbeurt controleren we onder andere de verlichting, banden, remblokken en het uitlaatsysteem. Ook verversen we je olie en de ruitenvloeistof. Goed onderhoud is een pluspunt als jij je geliefde wagen ooit van de hand wil doen, en zorgt ervoor dat jullie nu nog samen heel veel mooie kilometers kunnen maken.

Wij sleutelen vakkundig en voordelig aan jouw auto

Auto verkopen

Ook wanneer je erover nadenkt om binnenkort je auto te verkopen, is het belangrijk dat deze goed onderhouden is. Een goed onderhouden auto is namelijk een stuk makkelijker te verkopen. Het is dan ook niet voor niets dat we bij Hoogstra Autoschade het onderhoud van je auto erg belangrijk vinden.

Wanneer het tijd is voor auto-onderhoud

Om schade in de toekomst te voorkomen, is het verstandig om jouw auto regelmatig te laten controleren. Maar hoe vaak moet je nou zo’n grote of kleine beurt laten uitvoeren? Moet dat eens per jaar of is dat overdreven? Dat is lastig te zeggen. Het verschilt namelijk per merk en model en is uiteraard afhankelijk van of het aantal kilometers dat jouw auto al gereden heeft sinds de vorige beurt. Of dat nou 15.000 kilometer of 30.000 kilometer is.

Kosten auto-onderhoud

Bovenstaande geldt overigens ook voor de kosten die je maakt wanneer je onderhoud laat uitvoeren. Dit verschilt per auto en kunnen we het beste ter plekke met je bespreken.

Wil je zeker weten dat je de aankomende tijd nog volop kunt genieten van jouw wagen? Neem dan even contact met ons op of breng een bezoekje aan ons bedrijf. Onze vakkundige monteurs kunnen je precies vertellen of en wat er moet gebeuren. En onthoud: regelmatig onderhoud zorgt voor minder problemen op de weg!

Op vakantie?

Ga je binnenkort met de auto op vakantie? Laat hem dan zeker even checken. Ook wanneer je in een camper gaat of een caravan meeneemt. Je moet er toch niet aan denken dat je langs de weg komt te staan met pech? Op deze pagina lees je meer over camper- en caravanherstel.

onze garanties
AAS gecertificeerdSchadegarantFocwa garantiebedrijf

Altijd bereikbaar

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Afspraak maken
Maak een afspraak