24-uurs schadeservice 50 jaar ervaring in de schadebranche Altijd vervangend vervoer 100% gekwalificeerde medewerkers

Kan jouw auto onderhoud gebruiken? Wij kijken ‘m met alle liefde voor je na

Niets zo vervelend als een auto die je in de steek laat. Ben je net onderweg naar huis voor een avondje op de bank of op weg naar je reisbestemming, komt er ineens rook onder de motorkap vandaan. Dat kan niet goed zijn. Met regelmatig onderhoud voorkom je dit.

Daar komt bij dat een goed onderhouden auto later ook nog eens een stuk makkelijker te verkopen is. Bij Hoogstra Autoschade vinden we het onderhoud van je auto dan ook erg belangrijk: kom eens langs met je auto en wij zorgen ervoor dat hij weer op rolletjes loopt.

Vakkundige onderhoudsbeurt

Of je nu in een nieuwe of oude auto rijdt: wij sleutelen vakkundig en voordelig aan uw auto. Je valt dan ook met je neus in de motor: wij hebben namelijk jarenlange ervaring en kennen het vak door en door. Zo staan wij, en jij dus ook, nooit voor verrassingen.

Tijdens een grote onderhoudsbeurt lopen wij de auto op veel verschillende punten na. Zo vervangen we onder andere filters en bougies, controleren we de distributieriem, uitlaat en banden en vullen we alle benodigde vloeistoffen bij. Na ons auto-onderhoud kun jij weer een hele tijd veilig vooruit.

Wij sleutelen vakkundig en voordelig aan jouw auto

Kleine onderhoudsbeurt

Ook al hoeft er aan jouw auto niet veel te gebeuren, dan is het nog een goed idee om regelmatig onder de motorkap te kijken. Zo voorkom je vervelende verrassingen. Tijdens een kleinere onderhoudsbeurt controleren we onder andere de verlichting, banden, remblokken en het uitlaatsysteem. Ook verversen we je olie en de ruitenvloeistof. Goed onderhoud is een pluspunt als jij je geliefde wagen ooit van de hand wil doen, en zorgt ervoor dat jullie nu nog samen heel veel mooie kilometers kunnen maken.

Bij Hoogstra Autoschade kun je terecht met een auto van elk merk en type. Breng eens een bezoekje aan ons bedrijf en ervaar het zelf.

Interesse in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

onze garanties
AAS gecertificeerdSchadegarantFocwa garantiebedrijf

Altijd bereikbaar

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Afspraak maken
Maak een afspraak