24-uurs schadeservice 50 jaar ervaring in de schadebranche Altijd vervangend vervoer 100% gekwalificeerde medewerkers

Inbouwen met de uitstekende service van Hoogstra

Nooit meer parkeerschade? En in de zomer rijden met het dak open? Daarvoor zijn parkeersensoren en zonnedaken nodig, maar die heeft lang niet elke auto standaard.

Later inbouwen is dan een goede optie. Bij Hoogstra hebben we hiermee veel ervaring en volgen we de laatste ontwikkelingen op het gebied van je auto en apparatuur op de voet. Onze inbouwservice is dan ook van hoge kwaliteit. Met de uiterste zorg kunnen wij onder ander parkeersensoren, schuifdaken, zonnedaken en aircosystemen inbouwen. Zo rijd jij in de beste versie van je auto.

Plan je afspraak

Je auto ook laten uitbreiden met inbouw? Maak een afspraak, dan profiteer jij straks van nog meer luxe aan boord.

Afspraak maken

Parkeersensoren inbouwen

Parkeren wordt stukken makkelijker met ingebouwde parkeersensoren. De sensoren waarschuwen je namelijk op tijd als je auto bijna ergens tegen aanrijdt. Wij gebruiken hiervoor alleen parkeersensoren van de hoogste kwaliteit. De set zit verzonken in de achterbumper en is niet van een originele te onderscheiden.

Laat je parkeersensoren bij ons installeren, dan is je auto in goede handen: we onderscheiden ons door middel van goede service, snelle afhandeling en een zeer gunstige prijs. Kom vooral eens langs en ervaar het zelf.

Zonnedaken en schuifdaken inbouwen

Wanneer voel je je vrijer dan als je tijdens een autorit de zon op je huid voelt en frisse lucht inademt? Ervaar het zelf en laat zonnedaken inbouwen. Bij Hoogstra zijn we hierin gespecialiseerd en werken we altijd uitermate zorgvuldig. Door onze kennis en gebruik van de nieuwste apparatuur weet je zeker dat je zonnedak aan al je wensen voldoet. Dan lijkt het net alsof het dak er al in de fabriek in zat.

Airco inbouwen

Zit je vaak oververhit in je auto, dan biedt airconditioning uitkomst. Onze specialisten klaren deze klus goed én snel. We gebruiken alleen aircosystemen van de beste kwaliteit en testen deze uitvoerig voor gebruik. Zo kunnen we garanderen dat het je nooit meer te heet onder de voeten wordt. Meer weten over het inbouwen van aircosystemen? Neem dan contact met ons op.

Wil je weten hoe we je bij Hoogstra nog meer kunnen helpen met inbouwen? Neem dan vooral contact met ons op.

onze garanties
AAS gecertificeerdFocwa garantiebedrijfSchadegarant

Altijd bereikbaar

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Afspraak maken
Maak een afspraak