24-uurs schadeservice 50 jaar ervaring in de schadebranche Altijd vervangend vervoer 100% gekwalificeerde medewerkers

Jouw auto laten repareren door een expert?

Balen, een kapotte auto. Nu kun je je nichtje niet ophalen van zwemles en moet je drie blokken sjouwen met je zware boodschappentassen. Dat kan natuurlijk niet. Bij Hoogstra Autoschade helpen we je daarom meteen bij een kapotte auto.

Wij repareren deze vakkundig en snel, zodat je zo snel mogelijk weer op weg bent. Je nichtje kun je ook geruststellen: wij zorgen voor een vervangende auto als het nodig is.

Plan je afspraak voor reparatie

Snel en vooral veilig weer de weg op. Dat regelen we voor je. Maak een afspraak voor reparatie. Jouw auto is weer als nieuw.

Afspraak maken

Voor alle reparaties

Kleine reparaties, grote reparaties, wij herstellen elke soort schade. Van een kapotte lamp, lekkende uitlaat en trillend stuur tot een versleten koppeling of lek: wij hebben altijd een oplossing. Met meer dan vijftig jaar ervaring staan wij nergens van te kijken. Een bak aan kennis, gecombineerd met de nieuwste techniek en liefde voor ons vak staan garant voor een succesvolle reparatie.

Goedkoop autoschade herstellen

Autoreparaties duur? Dat ligt er maar net aan. Wij herstellen autoschade niet alleen snel en vakkundig, maar ook voor een zeer scherpe prijs.

Over de afwikkeling met de verzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, daar zorgen wij voor. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen, waaronder Schadeherstel Centraal Beheer, FBTO, Interpolis, Nationale Nederlanden, OHRA en Univé. Grote kans dus dat je de reparatie zelfs (gedeeltelijk) vergoed krijgt!

Experts in autoreparatie

Al onze automonteurs zijn vakkundig en hebben passie voor hun werk. We repareren niet alleen de schade aan je auto, we denken ook met je mee. Van tevoren bespreken we met jou wat we van plan zijn en natuurlijk beslissen we samen wat we gaan doen. Heb je advies nodig over een reparatie aan je auto? Kom dan vooral ook even langs, dan sleutelen we samen aan het beste plan.

Nieuwsgierig?

Ben je geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op, of rijd eens langs onze garage voor een gesprek. Voor vragen kun je ook altijd nog even onze FAQ raadplegen.

onze garanties
AAS gecertificeerdFocwa garantiebedrijfSchadegarant

Altijd bereikbaar

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Afspraak maken
Maak een afspraak