24-uurs schadeservice 50 jaar ervaring in de schadebranche Altijd vervangend vervoer 100% gekwalificeerde medewerkers

Nooit meer parkeerschade met parkeersensoren

Schade zit in een klein hoekje, dat is zeker zo met parkeren. Met parkeersensoren wordt de kans dat je dit kleine hoekje over het hoofd ziet echter een stuk kleiner. Heeft jouw auto niet standaard parkeersensoren? Dan is inbouwen een goede keus.

Bij Hoogstra werkt een team bevlogen specialisten, die graag met je meedenken en er alles aan doen om jouw wensen te realiseren. En dat doen we met succes: onze goede resultaten en snelle service zorgen ervoor dat klanten steeds bij ons terugkomen.

Parkeersensoren achterzijde inbouwen

De meest voorkomende plek voor parkeersensoren is aan de achterzijde. Dat is fijn met parkeren en achteruit rijden. Heb je speciale wensen, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Heb je bijvoorbeeld een wens over de locatie van de display van de parkeersensoren of de plaatsing van de achteruitrijsensoren? Laat het ons dan vooral weten. Doordat onze monteurs dagelijks parkeersensoren inbouwen hebben zij veel ervaring en kunnen we de prijs laag houden.

Parkeersensoren voorzijde plaatsen

We kunnen de parkeersensoren ook aan de voorzijde inbouwen. Dit is iets meer werk dan ze achter inbouwen, omdat het lastiger is de bekabeling naar voren te trekken. Toch zijn onze prijzen ook voor deze klus erg scherp. Weet je nog niet precies waar je de parkeersensoren wil inbouwen, dan denken wij graag met je mee.

Uiteraard kunnen we de parkeersensoren ook aan de voor- én achterzijde inbouwen. Vraag hiervoor naar onze gunstige combinatieprijs.

Heeft jouw auto niet standaard parkeersensoren? Dan is inbouwen een goede keus

Schadevrij met parkeersensoren

Piep-piep-piep-pieeeeep. Of je nu voor parkeersensoren aan de voorzijde of achterzijde kiest, met parkeersensoren wordt schade maken aan je auto een stuk moeilijker. Een duidelijk geluid laat je voortaan meteen weten wanneer je te dicht bij een muur, stoepje of andere auto’s komt. Onze parkeersensoren zijn heel hierin heel betrouwbaar. Ze zijn van goede kwaliteit en bovendien erg duurzaam. Bij Hoogstra krijg je daarnaast de beste service: we werken, snel, efficiënt en natuurlijk altijd in samenspraak met jou.

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem contact op of kom bij ons langs!

onze garanties
AAS gecertificeerdFocwa garantiebedrijfSchadegarant

Altijd bereikbaar

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Afspraak maken
Maak een afspraak