24-uurs schadeservice 50 jaar ervaring in de schadebranche Altijd vervangend vervoer 100% gekwalificeerde medewerkers

Nooit meer parkeerschade met parkeersensoren

Schade zit in een klein hoekje, dat is zeker zo met parkeren. Met parkeersensoren wordt de kans dat je dit kleine hoekje over het hoofd ziet echter een stuk kleiner. Zitten deze handige sensoren niet standaard in jouw auto? Dan is het laten inbouwen een goede keus. En het is mogelijk voor elke type auto.

Bij Hoogstra werkt een team bevlogen specialisten, die graag met je meedenken en er alles aan doen om jouw wensen te realiseren. En dat doen we met succes: onze goede resultaten en snelle service zorgen ervoor dat klanten steeds bij ons terugkomen.

Plan een afspraak

Parkeersensoren maakt het leven net een stukje makkelijker. Maak een afspraak en we bouwen ze voor je in de auto.

Afspraak maken

Parkeersensoren achterzijde inbouwen

De meest voorkomende plek voor parkeersensoren is aan de achterzijde. Dat is fijn met parkeren en achteruit rijden. Heb je speciale wensen, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Heb je bijvoorbeeld een wens over de locatie van de display van de parkeerhulp of de plaatsing van de achteruitrijsensoren? Laat het ons dan vooral weten. Doordat onze monteurs dagelijks dergelijke sensoren inbouwen hebben zij veel ervaring en kunnen we je een scherpe prijs bieden.

Parkeersensoren voorzijde plaatsen

We kunnen de parkeersensoren ook aan de voorzijde inbouwen. Dit is iets meer werk dan ze achter inbouwen, omdat het lastiger is de bekabeling naar voren te trekken. Toch zijn onze prijzen ook voor deze klus erg voordelig. Weet je nog niet precies waar je ze wil inbouwen, dan denken wij graag met je mee.

Uiteraard kunnen we de sensoren ook aan de voor- én achterzijde inbouwen. Vraag hiervoor naar onze gunstige combinatieprijs.

Techniek afgekeken van de vleermuis

Piep-piep-piep-pieeeeep. Met parkeersensoren wordt schade maken aan je auto een stuk moeilijker. Een duidelijk geluid laat je voortaan meteen weten wanneer je te dicht bij een muur, stoepje of andere auto’s komt.

De techniek erachter is ultrasoonmeting. Je kunt het vergelijken met een vleermuis, welke ook deze techniek gebruikt. Een vleermuis, net als een parkeersensor, stoot een geluidsgolf uit. Wanneer het geluid het object raakt wordt deze weer teruggekaatst. De tijd die tussen het zenden en ontvangen zit, bepaalt de afstand. En als die afstand te klein wordt, hoor jij het piepje.

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem contact op of kom bij ons langs!

onze garanties
AAS gecertificeerdFocwa garantiebedrijfSchadegarant

Altijd bereikbaar

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Afspraak maken
Maak een afspraak