24-uurs schadeservice 50 jaar ervaring in de schadebranche Altijd vervangend vervoer 100% gekwalificeerde medewerkers

Ervaar de vrijheid van een open dak

Wil je het ultieme gevoel van vrijheid ervaren tijdens het rijden? Met een schuifdak rijd je 365 dagen per jaar in een lichte auto die heerlijk aanvoelt. Je auto lijkt helderder en ruimer, en je kunt elk moment van het jaar genieten van het mooie uitzicht.

Bij Hoogstra hebben wij de juiste apparatuur en vakmanschap om zonnedaken efficiënt en zorgvuldig in te bouwen. Na het inbouwen lijkt het alsof het dak er in de fabriek al is ingezet. Zo wordt autorijden wel heel fijn!

Plan een afspraak

Haal buiten naar binnen in je auto. Maak een afspraak en we maken dat je auto ruimer aanvoelt met een schuifdak.

Afspraak maken

Webasto schuifdak inbouwen

Bij Hoogstra zijn we gecertificeerde partners van Webasto, de marktleider op het gebied van open daken en cabriosystemen. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Laat je een schuifdak inbouwen, dan wil je zeker weten dat dit niets afdoet aan veiligheid of comfort. Bij ons kun je hier van op aan. Wij houden de ontwikkelingen op het gebied van schuifdaken nauwlettend in de gaten. Daar doen we ons voordeel mee bij het inbouwen van Webaste schuifdaken. Als jarenlange partner van Webasto hebben wij veel ervaring met het inbouwen van schuifdaken. We zijn zelfs zo zeker van de kwaliteit van ons werk dat we – net als Webasto – drie jaar garantie geven op het dak en de inbouw hiervan.

Een zonnedak inbouwen voor meer comfort

Autorijden met een zonnedak is een heerlijke ervaring: niet alleen in de zomer als de temperaturen stijgen, maar het hele jaar door. Een auto met ingebouwd zonnedak is namelijk lichter en voelt ruimer aan. Bovendien heeft het dak meerdere standen, zodat je er het hele jaar door gebruik van kan maken.

Ook de prachtige panorama’s blijven iets om van te genieten. En het leuke is: een schuifdak inbouwen kan bij bijna elk model. Voor iedere auto kijken wij of een open dak mogelijk is, zonder dat concessies gedaan moeten worden aan veiligheid of comfort. Je kunt er dus zeker van zijn dat je raam tochtvrij is en perfect in je auto past.

Een zonnedak of Webasto schuifdak inbouwen doen wij al voor een zeer scherpe prijs.  Naast een zonnedak kunnen we overigens ook parkeersensoren in jouw auto inbouwen.  Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak.

onze garanties
AAS gecertificeerdFocwa garantiebedrijfSchadegarant

Altijd bereikbaar

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Afspraak maken
Maak een afspraak