24-uurs schadeservice 50 jaar ervaring in de schadebranche Altijd vervangend vervoer 100% gekwalificeerde medewerkers

Is het tijd voor nieuwe autolak? Laat je auto spuiten bij Hoogstra

Staat een mooie nieuwe lak al jaren op je verlanglijstje? Of heeft je auto flink te leiden gehad onder het weer en bespeur je lakschade? Dan is het de hoogste tijd om je auto te spuiten bij Hoogstra Autoschade. We hebben meer dan vijftig jaar ervaring en kennen alle fijne kneepjes van het vak.

Na een nieuw likje verf is je auto weer in topvorm: geen lelijke stofjes of ongelijkheden, maar een prachtig egale kleur. Wij gaan professioneel en vakkundig te werk. Wedden dat je auto straks de show steelt op de weg?

Plan een afspraak voor nieuwe lak

Je auto weer helemaal laten glanzen. Met een nieuwe en frisse laag lak. En dat voor een voordelige prijs.

Afspraak maken

Voordelig je auto spuiten

De prijs voor het spuiten van je auto hangt helemaal af van wat je precies laat doen. Voor het mooiste resultaat halen we de motor eruit en wordt alles afgeplakt of verwijderd. We spuiten dus ook alle losse onderdelen, waar anders altijd de oude lak zichtbaar zou blijven.

We verzetten dus absoluut geen half werk. Daarnaast werken wij werken alleen met de mooiste lakken, en dat zie je. Bij ons krijg je dus de beste kwaliteit voor een hele voordelige prijs. Bel ons gerust voor advies over het spuiten van je auto.

Autospuiten herstelt schade

Autoschade spuiten zorgt ervoor dat je auto er weer uitziet als nieuw. Tegen een paaltje gereden, of met 130 km/u over de snelweg gereden terwijl het hagelde? Dan kan je auto meer nodig hebben dan een nieuw laagje lak. Is er schade of roest, dan kunnen wij je auto ook behandelen. Wat je auto ook nodig heeft, na een bezoekje aan Hoogstra is hij weer in topconditie.

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op.

onze garanties
AAS gecertificeerdFocwa garantiebedrijfSchadegarant

Altijd bereikbaar

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Afspraak maken
Maak een afspraak