24-uurs schadeservice 50 jaar ervaring in de schadebranche Altijd vervangend vervoer 100% gekwalificeerde medewerkers

Jouw autoschade herstellen bij een echte expert

Oeps, even dat paaltje niet gezien, en nu zit er een kras of deuk in je auto? Autoschade wil je natuurlijk zo snel mogelijk laten herstellen.

Bij Hoogstra Autoschade repareren wij je auto zonder dat je daar omkijken naar hebt. Je levert hem af en wij zorgen dat hij binnen de kortste keren weer schadevrij is. Wij hebben alle kennis en techniek in huis om autoschade snel en vakkundig te repareren. Voor je het weet rijd jij weer over de weg in je glimmende bolide.

Plan je afspraak voor schadeherstel

Schade? Maak een afspraak en breng je auto langs. Dan werken wij de schade weg. Je auto is weer als nieuw.

Afspraak maken

Combinatie van vakkennis en techniek

Je laat je auto natuurlijk niet bij de eerste de beste achter. Bij ons is hij in uitstekende handen: we hebben meer dan 50 jaar ervaring in het herstel van autoschade. Je kunt bij ons terecht voor reparaties aan personen- en bedrijfswagens, caravans, campers en oldtimers. Hoogstra Autoschade is een begrip in en rondom Dokkum. Ons personeel is goed opgeleid, gepassioneerd en beschikt over alle benodigde vakkennis. Daarnaast hebben wij zeer geavanceerde technische hulpmiddelen tot onze beschikking, die ons helpen ons werk zorgvuldig uit te voeren.

Wat wij voor jou repareren

In het kort: of het gaat om klein krasje of schade waarmee je niet kunt doorrijden, we vinden een oplossing. En vaak vallen de kosten reuze mee. Voorbeelden van reparaties wat wij dagelijks uitvoeren:

 • Ruitschade
  Van sterretje tot grote barst tot het hele ruit compleet aan diggelen. Een sterretje kunnen we wegwerken, maar anders moet het ruit vervangen worden. En dat kunnen we snel voor je oplossen, omdat we alle autoruiten op voorraad hebben. Lees meer over hoe wij autoruitschade oplossen
 • Deuk of kras
  Een deuk of kras op je mooie auto. Ook dat herstellen we snel voor je. En met snel bedoelen we dat je er letterlijk op kan wachten. Je auto is weer om door een ringetje te halen. Bovendien voorkom je ook dat die deuk of kras uitgroeit tot een roestplek, als het niet hersteld wordt. Lees meer over lakschade en uitdeuken
 • Kleine schade
  Is dat krasje op de auto niet groter dan een A4tje? Dan hebben we het met spotrepair nóg sneller voor je opgelost. Vaak al binnen twee uur. En ook nog eens voor een zacht prijsje. Lees meer over spotrepair

  Helpende hand bij autoreparatie

  We maken het je bovendien zo makkelijk mogelijk. We helpen je door formulieren in te vullen en contact te leggen met verzekeraars, tussenpersonen of leasemaatschappijen. Zo nemen we je de totale schade-afhandeling uit handen. Daarna proberen we je auto zo snel mogelijk te repareren. En geen zorgen, je kunt gewoon blijven doen wat je altijd doet. Wij hebben vervangend vervoer tijdens de reparatieperiode.

Midden in het weekend of ‘s avonds laat met schade langs de kant? Geen probleem! Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, zeven dagen per week.

FOCWA Schadeherstel: garantie in schadeherstel

Wij zijn een FOCWA Eurogarantbedrijf, wat betekent dat ons schadeherstel gegarandeerd is. Ook zijn wij aangesloten bij het netwerk van AAS Autoschade, een netwerk van deskundige schadeherstelbedrijven. Dit onderscheidt Hoogstra Autoschade van andere autoherstelschadebedrijven en zorgt ervoor dat onze klanten uiterst tevreden zijn. Vakkundig, flexibel en behulpzaam: ervaar het zelf!

onze garanties
AAS gecertificeerdFocwa garantiebedrijfSchadegarant

Altijd bereikbaar

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Afspraak maken
Maak een afspraak