24-uurs schadeservice 50 jaar ervaring in de schadebranche Altijd vervangend vervoer 100% gekwalificeerde medewerkers

Lakschade herstellen of een buts uitdeuken? Hoogstra maakt je auto weer als nieuw

Je probeert uit alle macht je auto er tiptop uit te laten zien, maar soms ontkom je er niet aan: een deuk in je auto of een kras in de lak. Lelijk, en ook nog eens een mogelijk toekomstige roestplek. 

Wil jij de deuk in je auto kwijt, maar je auto niet te lang missen? Dan ben je bij Hoogstra Autoschade aan het juiste adres. Lakschade repareren en het uitdeuken van auto’s doen wij vlot en precies. Na een bezoek is je bolide weer als nieuw!

Plan een afspraak

De deuk of kras is weg, en je auto heb je snel weer terug. De kosten vallen ook reuze mee.

Afspraak maken

Lakschade auto herstellen

Wil je jouw auto laten lakken in Dokkum? Met meer dan vijftig jaar ervaring bezitten wij alle kennis op het gebied van het vakkundig spuiten van auto’s. We denken graag met je mee over de behandeling van je auto. Auto’s met zowel metaal- als kunststofonderdelen kunnen wij van verschillende autolakken voorzien.

Ook als je een oldtimer wil restaureren of laten onderhouden zijn we je graag van dienst. Wij zijn grote fans van oldtimers en vinden het geweldig om een klassieker er weer als nieuw te laten uitzien en rijden.

Uitdeuken zonder spuiten

De techniek van tegenwoordig staat voor niets, daarom kun je kleine deuken ook wegwerken zonder spuiten. Tenminste, als de deuk niet groter is dan een twee-euromunt en de lak bijna onbeschadigd is. De deuk wordt dan met speciaal gereedschap als het ware uit de auto ‘gemasseerd’. Met strijklicht sporen we de deuk op en checken we het resultaat. Uitdeuken zonder spuiten kost minder tijd, omdat de auto spuiten of uit elkaar halen niet nodig is.

Kosten reparatie

Bij Hoogstra doen wij dit voor een hele gunstige prijs. Welke dat precies is, hangt van de deuk zelf af en van de lakschade. Bekijk hier een overzicht van de reparatiekosten.

Heeft u vragen over lakschade herstellen of uitdeuken? Neem dan contact met ons. Wij helpen u graag op weg!

onze garanties
AAS gecertificeerdFocwa garantiebedrijfSchadegarant

Altijd bereikbaar

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Afspraak maken
Maak een afspraak