24-uurs schadeservice 50 jaar ervaring in de schadebranche Altijd vervangend vervoer 100% gekwalificeerde medewerkers

Kleine schade aan je auto? Kies dan voor spotrepair

Een klein krasje of deukje in je auto of caravan? Dan biedt spotrepair uitkomst.

Spotrepair is mogelijk als de schade kleiner is dan een A4’tje. Omdat we hierbij maar een klein gedeelte van de auto of caravan hoeven te herstellen, bespaar je op de kosten. En nog veel mooier: als we klaar zien, zie je niks meer van de oorspronkelijke schade!

Plan een afspraak

Een klein krasje en/of deuk hebben we zo voor je weggewerkt. Onzichtbaar en tegen voordelige kosten.

Afspraak maken.

Spotrepair voor kleine schade

De unieke en slimme techniek van spotrepair vergt veel kennis. Hiervoor ben je bij Hoogstra aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring met spotrepair kunnen we op innovatieve wijze een plek van maximaal een A4’tje makkelijk herstellen.

Ook kleine schadeplekjes op caravans worden snel uitgewist. Daarnaast maken we uitsluitend gebruik van de beste materialen. De door ons gebruikte Dupont reparatielakken zorgen voor een goede dekking en een constante kleur. Is alles droog? Dan is de schade als sneeuw voor de zon verdwenen.

Spotrepair voor een klein prijsje

Een ander groot voordeel van spotrepair is de gunstige prijs. Met spotrepair herstellen we lakschade in een mum van tijd en voor een lage prijs. Een dergelijke reparatie is meestal binnen twee uur klaar. De precieze prijs is afhankelijk van waar de autoschade zich bevindt en van de lak die jouw auto heeft, maar over het algemeen is spotrepair een hele goedkope optie. Bekijk hier een overzicht van de kosten per reparatie.

9 jaar garantie

Helemaal fijn: wij bieden garantie tot wel negen jaar met Lifetime Warranty. Zó zeker zijn we van ons werk. Dus schade aan uw auto en ervaren hoe makkelijk spotrepair is? Bel of mail ons gerust voor advies.

onze garanties
AAS gecertificeerdFocwa garantiebedrijfSchadegarant

Altijd bereikbaar

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Afspraak maken
Maak een afspraak