24-uurs schadeservice 50 jaar ervaring in de schadebranche Altijd vervangend vervoer 100% gekwalificeerde medewerkers

Wat is een waarborgfonds?

Indien u schade heeft en de aanrichter is onbekend, dan kunt u een beroep doen op het waarborgfonds. Daarvoor moet u altijd een proces verbaal op laten maken. Via uw verzekering kunt u het formulier voor een waarborgfondsdeclaratie aanvragen. Uiteraard helpen wij u graag.

Wat moet ik meenemen naar een intakegesprek?

Voor het intakegesprek dient u uw auto, het kentekenbewijs 1 en 2, de groene kaart en een kopie van het schadeformulier mee te nemen.

Hoe zit het met mijn eigen risico?

Zoals het woord het al zegt, betekent dit dat het risico voor eigen rekening is. Indien de schade verhaalbaar is op de tegenpartij, zal de verzekeringsmaatschappij de kosten aan u terugbetalen.

Hoe werkt no-claim?

Dit kunt u het beste aan uw verzekeringsmaatschappij vragen. Omdat dit voor iedere verzekerde weer verschillend is. Dit hangt namelijk af van uw verzekering, uw schadevrije jaren, leeftijd, etc.

Wanneer moet mijn auto gekeurd worden?

Uiterlijk op de dag dat de keuring vervalt moet de auto gekeurd worden. U mag de auto reeds 2 maanden voordat de keuring vervalt laten keuren, zonder dat de APK datum veranderd. Lees ook meer over auto-onderhoud.

Hoe lang duurt de keuring?

Een APK keuring duurt ongeveer 30 min. Valt de auto echter in de steekproefherkeuring bij het afmelden,dan moet de auto nog 90 min extra blijven staan.

Hoe vaak moet je olie verversen?

Afhankelijk van wat de fabrikant voorschrijft en van het gebruik van de auto adviseren wij 1x per jaar.Tenzij de auto is voorzien van longlife olie.

De keuring is verlopen mag er dan met de auto gereden worden?

Nee, met een auto waarvan de APK verlopen is mag niet worden gereden. De auto mag wel rijden op de dag dat hij naar een keuringsstation gaat. Verder mag de auto 2 maanden ongekeurd langs de kant van de weg staan.

Ik ben niet tevreden over de reparatie. En nu?

Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn met de door ons uitgevoerde reparatie? Neem dan contact met ons op. Wij streven ernaar u maximaal van dienst te zijn.

Maak een afspraak