24-uurs schadeservice 50 jaar ervaring in de schadebranche Altijd vervangend vervoer 100% gekwalificeerde medewerkers

De wijde wereld in of kamperen in de achtertuin? Reis veilig na reparatie van caravan of camper

Heb je eindelijk vakantie en rijd je lekker richting de zon, gaat je camper of caravan kapot. Een flinke domper op de vakantiepret, dat begrijpen we. Voor betrouwbaar caravanherstel is Hoogstra Autoschade de juiste partner. Wij zijn er voor je als er schade ontstaat, bijvoorbeeld na een aanrijding, hagel, storm, lekkage of een storing aan je apparatuur. Zo hebben we al heel veel vakantiegangers weer veilig op weg geholpen!

Gespecialiseerd in caravanherstel

Reparatie van caravans en campers is echt een klusje voor specialisten, zoals de vakmensen van Hoogstra. Door onze jarenlange ervaring hebben we kennis van alle soorten caravans en campers. We zijn echte vakfanaten en weten alles van verschillende materialen, soorten lak en technieken bij het repareren van campers en caravans. We zijn dan ook aangesloten bij FOCWA Schadeherstel en AAS Autoschade, keurmerken die garanderen dat wij de juiste kennis in huis hebben. Zo weet je zeker dat je camper of caravan in vakkundige handen is.

Je kunt voor alle werkzaamheden rondom je caravan of camper bij ons terecht

Meer dan reparatie van caravan en camper

Eigenlijk kun je voor alle werkzaamheden rondom je caravan of camper bij ons terecht. Heeft je caravan weer vele bergweggetjes getrotseerd, of dagen door de hitte gereden? Dan is het misschien wel weer eens tijd voor een goede onderhouds- en herstelbeurt. Wij kijken je reisgenoot helemaal na en zorgen dat hij weer als nieuw is. Ook zijn we de perfecte plek om een serviceluik te laten inbouwen in je camper of caravan.

Serviceluik plaatsen

Een extra serviceluik heeft allerlei voordelen: bijvoorbeeld om vanuit de voortent bij de kastjes in de keuken te kunnen, of als surfer je wetsuit van achter de caravan rechtstreeks in de badkamer te hangen. Ook kunnen wij extra serviceluiken in het interieur van je caravan of camper plaatsen. Dit doen wij vlot en nauwkeurig.

Meer weten over het herstellen van schade aan je camper of caravan of het laten plaatsen van een serviceluik? Neem dan contact met ons op.

onze garanties
AAS gecertificeerdFocwa garantiebedrijfSchadegarant

Altijd bereikbaar

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Afspraak maken
Maak een afspraak