Autospuiterij: perfect in de kleur

In onze autospuiterij wordt uw auto als nieuw! 

Er zijn verschillende redenen om langs te gaan bij een autospuiterij. Misschien heeft u lak- en/of krasschade na een ongeluk of is de lak na verloop van tijd dof geworden. Bij Hoogstra Autoschade Dokkum hebben we al decennialang ervaring in het spuiten van auto's, zodat uw auto er in korte tijd weer als nieuw uitziet.  

Klein of groot 

Autospuiten is geschikt voor zowel kleine als grote krassen en/of lakschade. Dat begint al bij een klein krasje op de bumper en gaat door tot het opnieuw spuiten van de complete auto. In onze spuitcabine herstellen we kleine plekken over het algemeen binnen een dagdeel (lees meer bij Spotrepair, wat is het?) en we gebruiken een speciale kleurenscanner om te voorkomen dat achteraf kleurverschil te zien is.  

Ook grote beschadigingen laten we in onze autospuiterij verdwijnen als sneeuw voor de zon. Zo nodig demonteren we auto-onderdelen, zodat we altijd een precies en netjes afgewerkt resultaat krijgen. 

Mooi, mooier, mooist 

Een bezoekje brengen aan onze autospuiterij kan ook zijn omdat u de auto mooier wilt maken. Denk aan de auto tunen, waarbij we bijvoorbeeld een nieuwe bumper spuiten in de perfecte, bijpassende kleur. Natuurlijk kunnen we ook uw complete auto onder handen nemen als u de oude kleur niet mooi meer vindt en de auto in een compleet nieuw jasje wilt laten spuiten. Dit zien we ook regelmatig bij tweedehands auto’s. De motor draait dan nog prima, maar het is gewoon niet meer moeders mooiste en onze autospuiterij kan ook dan zeker het verschil maken.  

Alleen auto's? 

Wist u dat we nog veel meer kunnen spuiten dan alleen auto's? Denk aan caravans, campers, brommers, motoren en zelfs … keukenkastjes. In onze autospuiterij kan het allemaal, dus vraag zeker naar de mogelijkheden.